Blogurile mele


 
o gasiti aici

Rezumat

Ea este o adolescenta,foarte atragatoare dar in acelasi timp extraordinar de diferita de semenii sai. Pe cind colegii si prietenii ei cauta sa ia cit mai mult din petreceri,sex si droguri,EA este interesata de mistica. Dupa ce a gasit o carte interesanta in mansarda casei sale care seamana mai mult cu un jurmal,care la inceput ia insuflat un pic de groaza.dar lasind temerile la o parte a inceput sa investigheze cazul,cufundinduse tot mai mult in legende de mult uitate despre vampiri si vrajitoare. Si totusi al cui este acest jurnal care mai mult seamana cu o carte scrisa in decursul unui secol.
Intimplator unul din prietenii ei da peste catea care ea se straduie sa o ascunda de ochii lumii.Fiind organizata o noua petrecere ca de obicei care trebuia sa se termine cu minori dormind prin toate colturile,dar gasca decide sa isi bata joc putin de fata punind la cale o scena din cartea fetei care dupa relatarea cartii ar trebui sa o transforme intr-un monstru,copii crezind ca astea sunt doar basme pregatesc tot necesarul pentru RITUALUL din cartea veche.

o gasiti aici

PROLOG

Ah,inca o zi de nastere. Cu fiecare an detest tot mai mult aceasta zi. Nu sunt una din persoanele pesimiste,care nu le place nici o data nimic si sunt mereu cu mutrele inacrite,dar de cind nu mai locuiesc cu familia mea,nu am mai avut nici o data o zi de nastere in adevaratul sens al cuvintului.
Ma numesc Annabella Rhodes si azi implinesc 22 de ani. Sunt ultimul an la facultate si…si iarasi prietena mea a dat buzna in camera mea.
Avea in fata un tort gigantic,iar in spate citeva colege mai apropiate de la facultate.
Nici nu ma asteptam,la asa un cadou,dar prietena mea era fana surprizelor.
Am suflat luminarile de pe tort,dar oricum nu eram pina la capat fericita,as vrea sa impartasesc magia acestei zile cu toata familia mea. Fetele si-au facut vint sa ma imbratiseze,imi spuneau cele mai calde cuvinte de felicitare. Dar imi lipsea cineva,cineva care doi ani la rind m-a mintit si ma inselat si plus la toate a avut tupeul sa ma paraseasca  in ajunul zilei mele de nastere.
 Erik, acest nume a fost,picatura de venin care a implut paharul tristetii in aceasta zi. Lacrimile au inceput sa curga,invadindumi obrajii ca o lava cara nu mai ce a scapat din craterul unui vulcan,de mult adormit. Simteam cum aceasta substanta sarata imi arde pielea fetii si o lasa sa singereze.
Samantha mi-a observat tristetea si a inteles care e cauza. Nu mi-a cerut detalii. Mi-a spus doar sa nu fii trista si sa ma veselesc cu fetele pina ea se intoarce.
Oh,Samantha prietena care imi readuce mereu zimbetul pe buze,oare ce pune la cale de data aceasta. Cit timp Samantha a lipsit,fetele mi-au ridicat moralul,micul nostru apartament din Brooklyn a fost inundat de muzica,risete si voie buna. Pot sa spun ca in sfirsit am avut o zi de nastere normala dupa cinci ani. Cind distractia era in toi Samanta a intrat val virtej in apartament,a facut o mica adunare cu fetele,dupa care ele au plecat.
Mi-a pus in fata o cutie mare  neagra legata cu o funda rosie si m-a indemnat sa o deschid,sub acel capac se ascundea o rochie minunata. Mi-a inminat o masca din dantela neagra si o invitatie. Nu era o simpla invitatie la o petrecere,era o invitatie intr-un club privat la bal.

 Ghidata de Dragoste
o gasiti aici

Rezumat


Deea este o fata simpla care trece greu prin perioada dureroasa a divortului parintilor sai. Prima trauma emotionala care ii marcheaza existenta este atunci cind il prinde pe tatal sau cu amanta,vircolinduse pe patul din dormitorul mamei sale. Dupa sedinta de judecata a paritilor sai,ea face din nou o criza de nervi care este urmata de pirderea vederii. Astfel Deea se pomeneste in intuneric cind in jur e lumina. In calea ei vor aparea multi oameni,unii vor incerca sa se foloseasca de neputinta ei altii o vor ajuta. Insa sufletul ei va fi vindecat de Alex,un jurnalist care isi va depune toata staruinta pentru ca Deea sa-si recapete increderea in oameni. Ramine doar de vazut,daca Deea se va lasa convinsa…

Rezumat
Executa nu poate fi iertat – unde ar trebui sa punem virgula? Si pe cine am putea numi  calau? Edward Masen – omul cu posibilitati. Criminale,sexuale,financiare si … Supranaturale?
De la traducator:
Aceasta nu este o poveste despre floricele si inimioare,e o istorie dura despre lupta pentru putere,tradare,razbunare,crima si sex.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu