marți, 26 iunie 2012

Cuvite insirate pe foaie

Buna,azi vreau sa va fac cunostinta cu doua din creatiile mele,sunt doua povesti,care nu imi dau voi sa dorm noaptea,gindinduma incontinuu la personaje si faptele lor.
Prima se numeste "Printesa intunericului" si are deja 18 capitole.

Rezumat

Ea este o adolescenta,foarte atragatoare dar in acelasi timp extraordinar de diferita de semenii sai. Pe cind colegii si prietenii ei cauta sa ia cit mai mult din petreceri,sex si droguri,EA este interesata de mistica. Dupa ce a gasit o carte interesanta in mansarda casei sale care seamana mai mult cu un jurmal,care la inceput ia insuflat un pic de groaza.dar lasind temerile la o parte a inceput sa investigheze cazul,cufundinduse tot mai mult in legende de mult uitate despre vampiri si vrajitoare. Si totusi al cui este acest jurnal care mai mult seamana cu o carte scrisa in decursul unui secol.
Intimplator unul din prietenii ei da peste catea care ea se straduie sa o ascunda de ochii lumii.Fiind organizata o noua petrecere ca de obicei care trebuia sa se termine cu minori dormind prin toate colturile,dar gasca decide sa isi bata joc putin de fata punind la cale o scena din cartea fetei care dupa relatarea cartii ar trebui sa o transforme intr-un monstru,copii crezind ca astea sunt doar basme pregatesc tot necesarul pentru RITUALUL din cartea veche.
o gasiti aici

Cea de a doua se numeste "In spatele mastii" si azi o sa postez capitolul 2
 
Rezumat

Este vorba despre o fata simpla si un barbat putred de bogat din inalta societate a New York-ului care se intilnesc la un bal neobisnuit in care fiecare trebuie sa-si gaseasca un partener printr-un fel de tragere la sorti,dupa care ce-i doi trebuie sa isi petreca noaptea impreuna,in unul din numerele renumitului hotel Palace,toate aceste evenimente se petrec IN SPATELE MASTII.
povestea o gasiti aici


sper sa va placa povestile mele,astept comurile voastre.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu