miercuri, 19 iunie 2013

In love with New York!!!


Buna scumpilor,n-am trecut cam de multisor pe aici,dar ce sa-i faci aceasta e America,munca iti sorbeste toate puterile,cand ajungi acasa vrei un singur lucru - PATUL!!! Dar uite ca sambata mi-am facut timp pentru iubirea vietii mele,am impresia ca sunt o a doua Carrie Bradshaw,pentru ca sunt indragostita si nu e vorba de un careva baiat ci de maretul si inconfundabilul New York.
Cu o zi inainte de calatorie,toti din jur incercau sa ma convinga,ca nu voi gasi nimic special in New York,ca e un oras mare si murdar,aglomerat,galagios si bla bla bla. New Yorkul nu e un simplu oras,e un organism viu care te face sa traiesti,acea aglomeratie te invioreaza,te impinge la actiune,te trezeste din hibernare,toti oamenii se grabesc undeva si acest lucru e magnific!
Daca pana acum iubeam New Yorkul din poze si filme,acum il iubesc si mai mult,macar ca l-am vazut fara Photoshop sau alte programe sofisticate foto si video,acest e orasul meu! Acesta e orasul unde se implinesc vise,orasul care e mereu in miscare si te tine cu sufletul la gura,acesta e El iubirea vietii mele!

 Sarmanul aparat foto,mi se pare ca in viata lui nu a tancanit de atitea ori ca sambata trecuta.
 Cladiri,cladiri si iar cladiri...
 Niste indieni cantau de draga dimineata in Central Park,trecatorii le mai aruncau cate o bancnota in rucsac

 Ce fel de vizita a unui oras mare fara o ecscursie in muzeu?

 Vitrinele magazinilor te atrag ca niste femei de ocazie,te seduc cu stralucirea si extravaganta lor
 Times Squer,multa lume,multa publicitate,cred ca aici s-a inghesuit toate pnourile publicitare,in resul orasului nu am dat peste ele
Pictata in plina zi pe Times Squer


2 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Eu singura ma invidiez Ana,mi se pare ca e doar un vis,vreau sa ma duc iar,si nu in excursie ci pentru todeauna,am impresia ca mi-am gasiti locul pe acest pamant.

      Ștergere