vineri, 15 februarie 2013

In SUA de Doua zile !!!

Buna dragele mele,cu doua zile in urma s-a implinit unul din visele mele. Pe data de 13 februarie 2013 am aterizat pe aeroportul din Boston,dupa 12 ore de zbor obositor,dar totusi pline de euforie si fericire,acompaniate de peisaje nemaipomenite sculptate in nourii pufosi,am ajuns acasa.
Dupa aceasta calatorie,am inteles un lucru,vreau sa zbor iar si iar. Nu va pot reda,cat de libera ma simteam la inaltimea de 10000 de metri,mai ales ca se ingana ziua cu noaptea,aveam impresia ca alerga noaptea dupa mine sau eu fugeam de ea,aceasta paleta de culori in fata un galben rosiatic,in spate un albastru care trece incet spre negru,si la mijloc aceasta fuzionare de culori devine violet,acest fenomen,mi-a adus aminte de scena din Fifty cand Grey a trezit-o pe Ana dimineata devreme ca sa intalneasca zorii,eu am intalnit amurgul,la fel de romantic,nu mai ca Grey lipsea,sau poate ca in celalat capat al avionului :).
Ce tine de povestile mele,nu le abandonez,pur si simplu am nevoie de ceva timp sa ma acomodez cu schimbul de fusuri orare,cred ca intr-o sapatamana o sa fiu ok. Spre sa ramaneti alaturi de mine in continuare.
Ca tot timpul a voastra pe vecie
Danny
                                                                                 

8 comentarii: