vineri, 12 aprilie 2013

"Bare to you" and "Reflected in you" de Sylvia Day

http://cs323229.vk.me/v323229333/7f1a/79rFITi7-Y8.jpg 
Poate no sa fiu originala,daca am sa spun ca prima carte din aceasta serie am vazut-o pe Blogul Anei "Full Moon",dar asta e. Nu sunt sigura,dar paremise aceasta triologie tot a inceput ca un fanfic Twilight.
Ce tine de continut,po sa spun ca m-a tinut in suspanas tainele protagonistilor,eu nu-mi pot imagina cum po-ti trai cu asa traume psihologice cand stii ca cel care te-a cauzat tot acest calvar,este prin apropiere,fara sa fie judecat.
Este o poveste despre doua persoane care incearca sa fuga de trecutul lor,inecandu-si amarul in placerile trupesti,dar cum se stie de ce fugi de aceea nu scapi. Gideon si Eva inca o poveste din seria "Mommy's porno" cum iubesc sa o numeasca americanii. In aceste carti veti gasi de toate:sex,pasiune,ura,frica,gelozie,durere si desigur dragoste.

8 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Daca sa o luam in comparatie cu acelasi Fifty,Kristian o fi el pervers in gusturile lui exotice in pat,dar l-as alege pe el,Gideon are probleme mai seriose din copilarie,decat batai si arsuri de tigara,nu as suporta sa ma trezesc noaptea violata de propriul meu iubit.Dar in fine sunt doar personaje fictive :)

      Ștergere
    2. Nu e vorba doar de diferenta intre personaje, insasi actiunea imi pare trasa de par. Eroina principala la inceput e caracterizata drept timida dar chiar de la primele capitole mi-am dat seama ca s-a exagerat. Iar chimia dintre ei doi e nula, nu m-au convins.
      Stiu ca sunt fictive dar dupa ce imi pierd timpul pe asa o lectura de proasta calitate... :(

      Ștergere
    3. cu pierderea de timp ai dreptate,si totusi vreau sa vad ce am mai scris autoarea in ultima carte,ca dupa cate am vazut s-au descoperit toate secretele in primele doua

      Ștergere
    4. te inteleg; si eu le-am citit pe toate, cu greu dar am suportat.

      Ștergere
  2. Am observat că majoritatea cărţilor acestea moderne au ca scop principal analizarea portretelor unor persoane care încearcă să fugă de trecut.Pare interesantă seria,aş vrea să o încerc(asta dacă o voi găsi prin librării sau online)

    RăspundețiȘtergere