vineri, 31 august 2012

Adio vara...


Mai sint inca aproximativ 30 de minute si oficial vara s-a terminat,pe geam imi da buzna luna plina si asta inseamna ca azi nu voi adormi prea usor(poate am vreun stramos vircolac cinestie :D).
Incerc sa evaluez toate clipele frumoase de care am avut parte si momentele neplacute,deci sa incepem:
1. 19 iunie - Am sustinut examenul de stat la colegiul de costructii din Chisinau,nu stiu cum la voi,dar la mine din ziua aceea a inceput vara,l-am sustinut pe zece,deci e una din clipele placute ale aceste-i veri.
2. 23 iunie - Am fost la balul de absolvire a unei bune prietene si acolo am dat nas in nas cu prima mea iubire,macar ca credeam ca am depasit citiva ani in urma despartirea,intilnirea a fost dureroasa,chestia asta nu inteleg pina in ziua de azi,deci acesta a fost un monent neplacut.
Pana cind e 1:1 sa vedem cine cistiga pina la urma.
am avut-o perioada de aproape doua saptamini de trindaveala,dupa care a urmat...
3. 5 iulie - Am inceput un curs intensiv de limba engleza,am cunoscut o multime de oameni noi,dar cel mai important am invatat un pic engleza,care in curind o sa-mi trebuiasca mai mult de cit oxigenul,un moment poziv deci 2:1
4. 18 iulie - Tatal,sora si fratele meu au venit din SUA dupa aproape 9 i-am revazut bine sanatosi,acesta a fost evenimentul care il asteptam de mult timp,inca un punct pozitiv al acestei veri 3:1
5. 5 august - Dupa doua saptamini si ceva,scumpii meu au trebuit sa i-a avionul inapoi spre New York,despartire plina de lacrimi,imbratisari si promisiuni...3:2
6. 5 august - Vacanta la bunici,reintilnirea cu prietenii din copilarie,plimbari pina noaptea tirziu...etc...etc...4:2
7. 31 august - Ciocnire neasteptata cu aceiasi prima iubire...ce-am gasit eu la baiatul acesta? 4:3
Nu pot sa spun ca vara mea a fost una tare incarcata de evenimente vip,insa au fost unele momente exclusive ca vor ramine pe mult timp in sufletul meu,deci daca sa luam dupa puncte vara mea e una reusita.
M-ai sunt inca cinci minute de vara,deci va pot dori doar un lucru,fie ca odata cu venirea toamnei sa vina si indeplinirea celui mai mare vis al vostru,o toamna frumoasa!

2 comentarii:

  1. Chiar că nu am dormit uşor!M-am tot foit prin pat cam până pe la ora 00:00(şi eu ca proasta mă uitasem o jumătate de oră înainte la luna plină).Să sperăm că vom avea o toamnă frumoasă!

    RăspundețiȘtergere