vineri, 24 august 2012

Book Lovers Challenge (5)

 
Copiază un citat care te-a impresionat și comentează-l. Scrie părerea ta despre el, ce îți inspiră, de ce l-ai ales.
 "Frumusetea unei femei se vede dupa ochii si zambetul ei...nu dupa o geanta de firma sau niste haine la moda."

Femeile sau in general oamenii trebuie pretuiti pentru ce au inauntru,pentru sufletul lor,dar nu pentru ce pun pe ei. Cind am ocazia sa fac cunostinta cu un om,nu ma limitez doar la examinatul exteriorului,cum ar fi imbracamintea sau machiajul,sigur are si asta o importanta dar nu am invedere de costul acestor obiecte,ci de aceea ca cit de simple si eftine nu ar fi ceea ce porti trebuie sa ai grija sa fii meru aranjat si curat.
Am doua lucruri preferate dupa care imi place sa imi aleg prietenii,cunostintele sau pur si simplu interlocutorul pentru o discutie,este vorba despre ochi si zimbet,si nu am invedere de o culoare anume sau forma. Ador senzatia ceea de ochi sinceri cu un luciu de bunatate si inteligenta,iar zimbetul nu trebuie sa fie prefacut,imi plac oamenii care zimbesc din placere, o fac incognito fara ca sa se gindeasca la consecinte,nu cei care o fac la comanda pentru aparea pentru cineva intr-o lumina favorabila.
Am ales acest citat,pentru ca nu imi place atitudinea masculina fata de femei la momentul actual. Majoritatea barbatilor isi aleg femei frumoase si dupa trecerea timpului le parasesc pentru ca frumusetea nu e vesnica ea se scurge o data cu trecerea timpului.
Unii barbati socot ca femeile nu au suflet,cred ca femeile sunt nascute ca sa bucure ochii nu ca sa gindeasca,imi pare rau ca cind intri intr-o discutie unde sunt implicati mai multi barbati unul din ei poate sa vina cu fraza: "Ce stii tu in chestia asta,tu esti femeie...locul tau e la bucatarie",nimeni nu te apreciaza la justa ta valoare,cui ii poate da prin cap ca tu citesti o multime de carti,stii sa pictezi,scrii,ai niste aspiratii la care ei nici nu au imaginatie sa se gindeasca nu ca sa mai ajunga,eu doar sunt femeie,dar asta inca nu inseamna ca locul meu e la bucatarie...
Multi se mira cind ma intreaba daca am prieten si eu le raspund ca nu,cum poti sa-ti petreci timpul cu o persoana care nu te apreciaza si te tine numai de ochi frumosi? Daca cineva poate sa-i fie de bine,eu insa nu sunt in stare de asa sacrificiu.
Iubiti femeile pentru sufletul lor,nu numai pentru infatisare...frumusetea se scurge ca nisipul din clepsidra vietii sufletul ramine intact pe vecie.
 

4 comentarii:

  1. Ce frumos ai încheiat :”Iubiti femeile pentru sufletul lor,nu numai pentru infatisare...frumusetea se scurge ca nisipul din clepsidra vietii sufletul ramine intact pe vecie.”
    aI DREPTATE, MARE DREPTATE!

    RăspundețiȘtergere